Esittely
Ottelutilastot
YPJ - Jyväskylän Pesis
2019 - Naiset Suomensarja/ B-tytöt - Naisten Suomensarja
Klo 13:00 Kiistola
13
Hei

Niukka tappio Jyväskylälle


Pesis-Junkkareille niukka tappio Jyväskylälle

Peli käynnistyi Jyväskylän pesiksen otteessa. Tasaista kamppailua povattiin, mutta alku näytti toista. Toisen alun jälkeen vieraat johtivat jo 7-0. Harva uskoi kotijoukkueen nousevan vielä taisteluun jaksovoitosta. Tilanne oli kuitenkin tasan 7-7 kolmannen vuoroparin jälkeen. Nousussa nähtiin mm. Kunnarit Veera Sillanpäältä ja Emilia Hannukselalta. Lisäksi Milla Hakomäen yksittäiset saattelivat kotijoukkuetta eteenpäin. Jyväskylä nousi 4. vuoroparissa hieman onnekkaasti johtoon, mutta Sillanpää löi jakson vielä tasoihin. Viimeinen kotiutus epäonnistui ja näin katosi yksi sarjapiste liitolle.

2. jakso alkoi Hakomäen kotiutuksella Janette Oksasen kirmatessa kotipesän turvaan. Tasoittavalla vuorolla kotijoukkueen takakenttä yllätettiin kolmen juoksun arvoisesti. Pelissä nähtiin Meeri Niemen kotiutus etenijäjokeriksi siirretyn Aada Lehtimäen pinkoessa kotiin. Jakso lopulta vieraille 2-4. Peli kirjattiin 0-1 ja kauden toinen tappio oli tosiasia.

Palkittuja tänään olivat kettupaitojen jokerit I Veera Sillanpää (1+3/2) ja II Meeri Niemi (kl 4/5).

Kommentit:

Tasainen peli ennalta, jossa pienet asiat tekevät eron. Kentällä nähtiin otteluruuhkasta kärsivä kotijoukkue, joka tänään pysynyt omalla tasollaan. Jyväskylä oli kaadettavissa, mutta nyt potkua ei riittänyt. Annoimme mm. 7-8 ”ilmaista” paloa, joka kertoo ettei focus peliin ollut riittävällä tasolla. Tästä pitää ottaa opiksi. Nyt ei auta kuin palata pikaisesti voittojen teille seuraavassa pelissä.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
0 - 1
(8 - 8) (2 - 4)
Jyväskylän Pesis
Lisää uutisia
Ylihärmän Pesis-Junkkarit
«  Toukokuu   »
Kategoriat