YPJ - Jyväskylän Pesis  0 - 1

Kiistola

Niukka tappio Jyväskylälle

Pesis-Junkkareille niukka tappio Jyväskylälle

Peli käynnistyi Jyväskylän pesiksen otteessa. Tasaista kamppailua povattiin, mutta alku näytti toista. Toisen alun jälkeen vieraat johtivat jo 7-0. Harva uskoi kotijoukkueen nousevan vielä taisteluun jaksovoitosta. Tilanne oli kuitenkin tasan 7-7 kolmannen vuoroparin jälkeen. Nousussa nähtiin mm. Kunnarit Veera Sillanpäältä ja Emilia Hannukselalta. Lisäksi Milla Hakomäen yksittäiset saattelivat kotijoukkuetta eteenpäin. Jyväskylä nousi 4. vuoroparissa hieman onnekkaasti johtoon, mutta Sillanpää löi jakson vielä tasoihin. Viimeinen kotiutus epäonnistui ja näin katosi yksi sarjapiste liitolle.

2. jakso alkoi Hakomäen kotiutuksella Janette Oksasen kirmatessa kotipesän turvaan. Tasoittavalla vuorolla kotijoukkueen takakenttä yllätettiin kolmen juoksun arvoisesti. Pelissä nähtiin Meeri Niemen kotiutus etenijäjokeriksi siirretyn Aada Lehtimäen pinkoessa kotiin. Jakso lopulta vieraille 2-4. Peli kirjattiin 0-1 ja kauden toinen tappio oli tosiasia.

Palkittuja tänään olivat kettupaitojen jokerit I Veera Sillanpää (1+3/2) ja II Meeri Niemi (kl 4/5).